McDonald’s restaurant Osdorp McDrive feestelijk geopend

Nieuw restaurant biedt 107 nieuwe arbeidsplaatsen

Amsterdam Nieuw-West, 28 augustus 2013 – McDonald’s restaurant Osdorp McDrive is gisteren feestelijk geopend in het bijzijn van Achmed Baâdoud, stadsdeelvoorzitter Amsterdam Nieuw-West. Het nieuwe restaurant biedt 107 nieuwe arbeidsplaatsen in de directe omgeving en is voorzien van de meest actuele innovaties op het gebied van duurzaamheid.

McDonald’s restaurant Osdorp McDrive feestelijk geopend (V.l.n.r.: Achmed Baâdoud, Debbie de Wagenaar en Cees van der Veldt)

McDonald’s restaurant Osdorp McDrive feestelijk geopend
(V.l.n.r.: Achmed Baâdoud, Debbie de Wagenaar en Cees van der Veldt)

McDonald’s restaurant Osdorp McDrive feestelijk geopend
(V.l.n.r.: Achmed Baâdoud, Debbie de Wagenaar en Cees van der Veldt)

Debbie de Wagenaar, Directeur Corporate Communicatie bij McDonald’s Nederland: “Wij zijn trots om vandaag ons 236ste restaurant te openen en zijn zeer tevreden met het resultaat. Het nieuwe restaurant heeft de laatste innovaties op het gebied van duurzaamheid, waaronder zuinige installaties met warmteterugwinning en warmtepompen, maar ook LED-verlichting en watervrije urinoirs die per stuk maar liefst 115.000 liter water per jaar besparen.”

Cees van der Veldt, Franchisenemer McDonald’s Osdorp McDrive: “De totstandkoming van het restaurant is het resultaat van een prettige samenwerking met de gemeente. Daarnaast verwelkomen we 107 nieuwe medewerkers uit de directe omgeving.”

Lokale gift
Als dank voor de prettige samenwerking overhandigde Cees van der Veldt een cadeau voor de gemeente Amsterdam aan Achmed Baâdoud. “Wij doen graag wat terug voor de maatschappij waar wij deel van uit maken”, vertelt Van der Veldt. “Daarom schenken wij een bedrag aan de gemeente Amsterdam voor een zwem-instuif-middag in het Sloterparkbad. Hier kunnen kinderen uit Nieuw-West op een speelse manier kennismaken met alle vormen van zwemmen.” De zwem-instuif-middag zal voorafgaand aan de Amsterdam Swim Cup in december worden gehouden.

Stadsdeelvoorzitter Achmed Baâdoud is enthousiast over de komst van het nieuwe restaurant: “De komst van de McDonald’s biedt nieuwe arbeidsplaatsen voor Amsterdam, waar ik bijzonder verheugd over ben. De medewerkers komen uit de directe omgeving, dus dat is een goede ontwikkeling voor Nieuw-West. Daarnaast zijn wij blij met de waardecheque voor de zwem-instuif-middag. Dat gaan we goed besteden.”

Het McDonald’s restaurant Osdorp is zeven dagen per week geopend van 8:00 uur ‘s ochtends tot 01:00 uur ’s nachts en op vrijdag en zaterdag tot 03:00 uur ’s nachts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.