McDonald’s restaurant Osdorp Drive samen met buurt in actie tijdens Landelijke Opschoondag 🗓 🗺

Amsterdam Nieuw-West
Fogostraat 8, Amsterdam Map

Op zaterdag 25 maart 2017 doet McDonald’s restaurant Amsterdam Osdorp Drive mee aan de Landelijke Opschoondag, een jaarlijks initiatief van Stichting Nederland Schoon. De medewerkers steken samen met zoveel mogelijk buurtbewoners de handen uit de mouwen om de buurt op te ruimen.

Tijdens de Landelijke Opschoondag vragen bedrijven, organisaties en gemeenten door het hele land aandacht voor zwerfafval. Ook McDonald’s restaurants zetten zich tijdens die dag extra in om zwerfafval in hun directe omgeving aan te pakken. David Cleynhens, Manager Sustainability van McDonald’s Nederland: “We ruimen iedere dag meerdere malen de omgeving van onze restaurants op, maar zwerfafval is een verantwoordelijkheid van iedereen. Om zwerfafval te reduceren moeten we daarom samen de handen uit de mouwen steken. We werken al jaren samen met Stichting Nederland Schoon en zetten ons op deze speciale dag extra in om zwerfafval onder de aandacht te brengen. Ook dit jaar doet weer een groot aantal restaurants en medewerkers mee en daar ben ik bijzonder trots op.”

Cees van der Veldt, Franchisenemer McDonald’s restaurant Amsterdam Osdorp Drive voegt toe: “Tijdens de Landelijke Opschoondag laten we zien hoe belangrijk, maar ook hoe gemakkelijk het opruimen van zwerfafval is. Daarom neemt McDonald’s Osdorp Drive zaterdag 25 maart deel aan de Landelijke Opschoondag. Van 10:00 tot 12:00 uur gaan wij onze omgeving vrij maken van zwerfafval.” 

Datum en tijdstip opruimactie:

25 maart 2017, 10:00 uur

Adres:

Fogostraat 8

1060 LJ Amsterdam