McDonald’s Osdorpplein na verbouwing geopend op zaterdag 4 november. Nu met McCafe

Sinds afgelopen zaterdag is Osdorp een McCafe rijker. Na drie weken verbouwing opende McDonald’s restaurant Osdorp 4 november haar deuren. En zij opende de deuren van een gloednieuw McCafe. 

In McCafe kunnen gasten bij een speciale counter kiezen uit allerlei koffievariaties, thee en vers afgebakken lekkernijen als cookies of croissants. Inmiddels zijn er ruim 30 McCafe’s in Nederland. Positieve reacties van gasten en goede resultaten van McCafe staan aan de basis van de verdere uitrol in Nederland.

McDonald’s laat hiermee zien te blijven investeren in kwaliteit en beleving voor haar gasten. De McCafe’s zijn, samen met Table Service (al bij ruim 110 restaurants), het bewijs van de vernieuwingen die McDonald’s doorvoert. Het inspelen op persoonlijke wensen van gasten, het bieden van extra service, beleving en de verse bereiding van producten staan hierbij centraal.

Cees van der Veldt, Franchisenemer van de McDonald’s restaurants in Amsterdam Osdorp, is blij met de komst van dit concept in zijn restaurant. Met McCafe kunnen gasten altijd van de koffievariaties en lekkers erbij genieten. Je kunt je favoriete koffie en iets lekkers voor erbij de hele dag bestellen bij ons via de counter en de bestelkiosk. Ons team is speciaal getraind om als echte barristaas een heerlijke koffie te bereiden. Ik nodig de gasten uit Osdorp en omgeving dan ook van harte uit om McCafe eens te proberen.

De reacties van gasten op het assortiment aan koffievariaties en lekkernijen van McCafe zijn positief. Gasten die bij McDonald’s voor warme dranken en iets lekkers  erbij komen, zijn het meest enthousiast over de Cappuccino, gemaakt van versgemalen 100% Arabica-bonen. Maar gasten ontdekken ook de speciale koffievariaties zoals de Latte Macchiato, met een siroop naar keuze voor de liefhebbers. De ruime keuze aan verschillende lekkernijen vindt gretig aftrek. De Macarons en Cheesecake zijn erg populair, maar ook Appeltaart, vers afgebakken Croissants en Triple Choco Cookie kunnen rekenen op fans.