McDonald’s en Nuon/Vattenfall nemen eerste snellaadpunt in gebruik

McDonald’s en Nuon/Vattenfall nemen eerste snellaadpunt voor elektrische auto’s in gebruik bij Amsterdam Osdorp Drive

Het eerste snellaadpunt van McDonald’s en Nuon/Vattenfall is vandaag in gebruik genomen bij McDonald’s restaurant Osdorp Drive. Het betreft de eerste van 168 snelladers die de komende drie jaar geplaatst worden op alle locaties met een McDrive. Binnen een half uur kunnen elektrische rijders hun auto opladen met groene stroom volledig afkomstig van Nederlandse windmolens.

Elektrische rijders in omgeving Amsterdam zijn binnen een half uur weer op weg. Even genieten van een ontbijtje, een kop koffie en wat e-mail wegwerken, én weer op pad. Het beste van twee werelden: het gemak, de services en bereikbaarheid van McDonald’s, verenigd met de 50 kW snelladers van Nuon/Vattenfall. Expertise en schaalgrootte komen zo mooi samen, om in de groeiende behoefte aan elektrische mobiliteit in Nederland te kunnen voorzien. Binnen drie jaar zal op alle McDonald’s locaties met een McDrive tenminste één snellaadpunt met twee laadpunten staan. McDonald’s zet hiermee een belangrijke stap, passend bij haar doelstellingen om alle restaurants duurzamer te maken.

Het eerste snellaadpunt van McDonald’s en Nuon/Vattenfall bij McDonald’s restaurant Osdorp Drive

Bas Klaassen, Director Development Real Estate & Construction van McDonald’s, is blij met deze mijlpaal: “We zijn heel blij dat we met het eerste snellaadpunt bij McDonald’s in Amsterdam Osdorp Drive de belofte van september kunnen invullen. We gaan hier samen met Nuon/Vattenfall van leren, en werken hard aan de uitbreiding om ruim 160 restaurants van snelladers te voorzien. De snellaadpalen draaien op volledig groene energie, en zorgen dat onze gasten na een bezoekje aan het restaurant, binnen 30 minuten volwaardig laden hun reis weer kunnen vervolgen.”

  1 comment for “McDonald’s en Nuon/Vattenfall nemen eerste snellaadpunt in gebruik

Comments are closed.