Matinee concert Sloterkerk 🗓 🗺

Uitgaan/uit eten
Sloterkerk Osdorperweg 28 Map

Pianotrio met Edzo Bos

Op  zondagmiddag 30 september om 15 uur opent de  Stichting Vrienden van de Sloterkerk   het nieuwe seizoen met een sprankelend  optreden van een succesvol pianotrio in de  fraaie kerkzaal van de Sloterkerk, Osdorpweg 28 te Amsterdam/Sloten. Dit professionele pianotrio  bestaat uit de violiste Lucia Boeken, de celliste Anne Korff de Gidts en de pianist Edzo Bos. Op het programma  staat o.a. werken  van Brahms (opus 8 in b majeur) en Van Beethoven ( opus 1,nr 3 in C mineur). Muziek die ook akoestisch gezien zeer goed tot zijn recht komt in de Sloterkerk.

De violiste Lucia Boeken volgde masterclasses bij o.a. Emmy Verheij en was ook prijswinnares van het Prinses Christina Concours.  De celliste Anna Korff de Gidts trad o.a. op bij Oerol en bij  de Cello Biennale 2016. De  pianist Edzo Bos viel tweemaal in de prijzen van het Prinses Christina Concours. Naast zijn werk als muziekdocent in Amsterdam treedt hij ook op in het buitenland zoals in Turkije en in Rusland.

De toegangsprijs bedraagt 10 euro, consumptie  na afloop inbegrepen. Kinderen gratis toegang. Reserveren:  concert@sloterkerk.nl. Zie verder www.sloterkerk.nl

 

Rechten vrije foto Edzo Bos