Markt Nieuw-Sloten was geweldig

Afgelopen zaterdag 29 oktober was er vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur een gezellige markt op het Begiëplein in Nieuw-Sloten. Het was een geweldige dag met heerlijk weer en een groot assortiment met heerlijke producten. De markt onderscheidt zich van andere markten door vooral voor het hele gezin, Bourgondisch, leuk en lekker te zijn. Biologische en duurzame producten hebben de voorkeur maar zijn geen must. Naast verrukkelijke etenswaren werden er ook gerelateerde producten zoals broodplanken, schorten, ovenwanten, kookboeken enz. aangeboden.

markt-nieuw-slotenHeeft u deze keer de markt gemist, niet getreurd op 12 november, 26 november ( Sinterklaas ) en 17 december ( Kerst ) kunt u weer op deze gezellige markt terecht. Voor de nieuwkomers, u kunt gratis parkeren, vergeet u niet de blauwe kaart achter uw voorruit neer te leggen.

Om in de Sinterklaas en Kerstsfeer te komen worden er de laatste twee markten mooie originele cadeau artikelen zoals pure schapen wollen truien en vesten, zelfgemaakte sjaals, Kerstkaarsen en biologische huidverzorgingsproducten aangeboden.

Tot ziens op 12 november op het Begiëplein in Nieuw-Sloten.