Marcel Vaarmeijer signeert bij Boekhandel Jaspers 🗓 🗺

Bedrijven Haarlemmermeer Noord
Boekhandel Jaspers Map

Auteur Marcel Vaarmeijer werkt al een aantal jaren aan een romanserie gebaseerd op het leven van zijn moeder. Het eerste deel ‘Voor wie ik heb liefgehad’ is door heel veel lezers in het hart gesloten. Het boek is sinds verschijnen in februari 2016 altijd op voorraad gehouden bij Boekhandel Jaspers en vindt steeds weer nieuwe lezers. De boeken van Marcel Vaarmeijer zijn dat ook echt uniek te noemen. Hij schrijft luchtig en komisch, soms zelfs totaal ongeloofwaardig en toch weet hij je te raken. Het tweede boek in de reeks over zijn moeder verscheen vorig jaar. ‘Heelmeesters’ stond op de longlist van de Libris Literatuurprijs. Afgelopen week verscheen het derde deel ‘Wolkenjager’. En ‘Wolkenjager’ is opnieuw een geweldig boek. Vanaf de eerste pagina zit je in het verhaal over Eden. Eden wordt door haar vader papa Tom en moeder Lou klaargestoomd om de wereld te veranderen en het op te nemen tegen de Ruskies. Al snel blijkt ze over de nodige talenten te beschikken. Het boek sleept je in een rotvaart mee in de wereld van Marcel Vaarmeijer.

Vanaf 15.00 uur is Marcel Vaarmeijer aanstaande zaterdag 29 september bij Boekhandel Jaspers. Hij kijkt er naar uit om lezers en potentiele lezers te ontmoeten en zijn boeken te signeren. Van harte welkom.

 

Marcel Vaarmeijer krabbelt en babbelt bij Boekhandel Jaspers, Sloterweg 95 in Badhoevedorp op zaterdag 29 september van 15.00 tot 17.00 uur.