Magnifieke Moederdag in BoLo!

Zondag 8 mei is het Moederdag

Bos en Lommer is een bijzondere wijk waarin ontzettend veel verandert en staat te gebeuren. Begin juni opent de nieuwe vestiging van de Openbare Bibliotheek Amsterdam haar deuren naast De Nieuwe Boekhandel, waardoor álle lezers uit West en Nieuw-West  – leners en kopers – voortaan terecht kunnen op de Bos en Lommerweg. De Turkse bakker Halil biedt klanten van De Nieuwe Boekhandel regelmatig versgebakken koekjes aan en biologische eetwinkel Estafette is al eerder via een buurtinitiatief hier neergestreken. Speciaal voor Moederdag slaan weer twee ondernemers de handen ineen. In een unieke samenwerking bieden zowel Bloembinderij Veronica als De Nieuwe Boekhandel hun klanten een kortingsbon ter waarde van € 2,50 aan.

boekhandelOp vrijdag 6 en zaterdag 7 mei ontvangen alle klanten in De Nieuwe Boekhandel een kortingsbon om te besteden bij hun buren Bloembinderij Veronica. Bij aankoop vanaf € 20,- aan planten of bloemen bij hen, krijg je een kortingsbon voor een boek bij De Nieuwe Boekhandel.

Dus wil jij je moeder dit jaar eens extra in het zonnetje zetten? Wil je haar laten weten dat ze de liefste/beste/leukste/grappigste/tofste/avontuurlijkste moeder van de wereld is? Kom dan voor Moederdag naar De Nieuwe Boekhandel èn naar Bloembinderij Veronica! Op Moederdag zelf is De Nieuwe Boekhandel eveneens open, zodat je dan ook voor je last-minute cadeau je bon nog kunt verzilveren.

De Nieuwe Boekhandel, Bos en Lommerweg 227, telefoon 020-4867722

Bloembinderij Veronica, Bos en Lommerweg 241, telefoon 020-68224787