Mad Science Zomerschool: Zelf slijm maken en elektriciteit opwekken

Tijdens de zomervakantie kun je vier dagen lang op knettergekke ontdekkingstocht bij Scouthoeve aan de Snelliuslaan 39 in Badhoevedorp. Van 11 tot en met 14 augustus is er dagelijks een vakantieschool van 9:00 uur en tot 15:30 uur. Elke dag is er een ander thema in de wereld van wetenschap en techniek. De Mad Science vakantieschool is leuk voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en kost vanaf € 42,- per dag.

mad scienceVraag jij je ook wel eens af waarom alles wat uit je handen glipt naar beneden valt? Hoe het eigenlijk zit met moleculen en atomen? Waarom je haar van elektriciteit omhoog gaat staan? Of hoe je beter voor het milieu kunt zorgen? En houd je ervan om spannende en gekke dingen te doen? Doe dan mee met de Mad Science vakantieschool. Tijdens de zomervakantie kun je één, twee, drie of vier dagen lang met ons op ontdekkingstocht in de wondere wereld van wetenschap en techniek. De dagthema’s zijn: shocking science, ecologie/biologie, onzichtbare krachten en actie/reactie. Elke dag ga je aan de slag met spannende experimenten. Zoals zelf putty en slijm maken, bliksem opwekken, je eigen ecosysteem maken, en we bouwen zelfs een heuse raketkar!

In de eerste week van de zomervakantie heeft Mad Science met veel succes in Hoofddorp en Amstelveen al een zomerschool georganiseerd. Dit zijn een paar reacties van de kinderen:

‘Ik wil volgende keer weer meedoen met Mad Science, het is echt cool!’

‘Weet je, ik vond het leukste toen we in een emmer van die kneedgum gingen maken met z’n allen. Die was echt super groot en lekker kliederig geworden!’

Info Direct inschrijven: www.nederland.madscience.org.

Maandag 11 t/m donderdag 14 augustus, van 9:00 tot 15:30 uur (brengen vanaf 8:30 en ophalen tot 16:00 uur)

Scouthoeve, Snelliuslaan 39, Badhoevedorp

Vanaf € 42,- per dag (Korting bij inschrijving voor 28 juli). Geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar

[codepeople-post-map]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.