Maak kennis met de nieuwe Renault Captur en Koleos tijdens het crossover festival bij Renault Nieuwendijk

T/m 25 juni kunt u kennis maken met de nieuwe Renault Captur en de nieuwe Renault Koleos tijdens het Crossover Festival bij Renault Nieuwendijk. Tijdens het Crossover Festival heeft Nieuwendijk exclusieve aanbiedingen voor wie de nieuwe Renault Captur, de nieuwe Koleos of de Kadjar koopt of least.

Nieuwe Renault Captur en Koleos
‘Ontdek de nieuwe Renault Captur met opvallende nieuwe details, zoals de C-shape LED-dagrijverlichting en vernieuwde wielen, vertelt Nieuwendijk. ‘Verbaas je vervolgens over de hoge zit en krachtige lijnen van deze stoere crossover’. De nieuwe Koleos trekt ieders aandacht met o.a. zijn atletisch profiel, robuuste voorkant en full LED verlichting.

Groot voordeel op de nieuwe Renault Captur en Kadjar
‘We bieden ter introductie van beide modellen een upgrade naar een automatische versnellingsbak cadeau op de Captur en op de Kadjar. Maakt u geen gebruik van de automaat-upgrade, dan kunt u profiteren van extra hoge orderpremies oplopend tot wel € 2.500,- op de nieuwe Koleos’.

‘Daarnaast ontvangt u op verschillende uitvoeringen van de nieuwe Captur en Kadjar nog steeds het Easy Life Pack t.w.v. €495,- cadeau. Met innovaties zoals parkeersensoren voor en achter, achteruitrijcamera, Easy Park Assist en Blind Spot Warning maakt Renault uw leven een stuk makkelijker!’

Meer informatie is te vinden op de (onlangs vernieuwde!) website van Nieuwendijk: www.autobedrijf-nieuwendijk.nl