Luxe en comfortabel genieten in de Provence

De Provence is één van de mooiste gebieden van Frankrijk. Ook in de herfst is dit een prachtige regio. De gemiddelde temperatuur in oktober is nog rond de 20 graden en zelfs in november is het er nog aangenaam. Dit zijn ideale temperaturen om iets te ondernemen of om wandelend of fietsend de omgeving te verkennen. De Provence is een zeer geliefde vakantieregio. Vele toeristen vieren hier hun vakantie. Om deze prachtige regio te ontdekken kunt u een hotel of chalet huren, maar een vakantiehuis in Frankrijk behoort ook tot de mogelijkheden.

Francecomfort beheert luxe vakantieparken in Frankrijk, waarvan twee parken in Provence-Alpes-Cote d’Azur. Op ieder vakantiepark in Frankrijk vindt u luxe vakantievilla’s in een schitterende omgeving. Wilt u nog van het zonnetje genieten, voordat hier de winter zijn intrede doet? Dan is het een goed idee om te kiezen voor een vakantie in de Provence.

Het najaar is een ideale periode om de Provence te verkennen. De rust is teruggekeerd in de mondaine kustplaatsen, zodat u heerlijk op uw gemak Nice, Saint Tropez of Marseille kunt bezoeken. Of zoek de rust op in één van de zeven mooiste Provençaalse dorpjes. Vanuit deze dorpjes heeft u schitterend uitzicht op de omgeving. De Provence staat bekend om haar rijke cultuur, lavendelvelden en zonnebloemvelden in de zomer, wijngaarden en de heerlijke provençaalse streekgerechten. Als u de omgeving met de auto gaat verkennen, raden we zeker aan om de bekendste kloof Grand Canyon du Verdon  te bezoeken. Deze kloof is onderdeel van het regionaal natuurpark Verdon, waar u heerlijk kunt wandelen en dieren spotten.

Wijnliefhebbers kunnen medio november genieten van primeurwijnen tijdens de viering van het nieuwe wijnjaar in Avignon. Ook kennismaken met de gastronomische regionale keuken is iets wat u moet proberen. Bent u een liefhebber van golf? In de buurt van onze vakantieparken in Frankrijk liggen schitterende golfparken.

In de vakantiehuizen op Villa’s du Verdon en Jardin du Golf kunt u heerlijk vertoeven, tijdens een vakantie in de Provence. De villa’s zijn van allerlei gemakken voorzien om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Er is veel aandacht besteed aan het comfort en de uitrusting. U heeft daarnaast de keuze uit een vakantiehuis met of zonder zwembad. Iedere villa beschikt over een heerlijke tuin waar u na een activiteit nog even kunt relaxen.

De luxe vakantiehuizen staan op een exclusief park voorzien van allerlei faciliteiten. Niet alleen in de Provence vindt u luxe vakantieparken. Wanneer u niet helemaal naar het zuiden wilt, kunt u bijvoorbeeld naar vakantiepark Domaine Les Forges in het westen van Frankrijk. Dit park ligt op iets meer dan 9 uur rijden vanaf Amsterdam. Boek nu een vakantiehuis voor dit seizoen en geniet binnenkort van een heerlijke tijd in Frankrijk. Ook kunt u uiteraard al boeken voor het komende voorjaar of de zomer. Op onze website www.francecomfort.com kunt u alvast al onze tips bekijken om uw vakantie in de regio van uw voorkeur tot een onvergetelijke te maken.