Loveland Festival zaterdag in het Sloterpark

Loveland Festival, het jaarlijkse dance evenement in het Sloterpark te Amsterdam, is bijna uitverkocht. Op 10 augustus bezoeken duizenden danceliefhebbers voor het achtste jaar op rij voor nationale en internationale acts.

Loveland festival zaterdag 10 augustus

Loveland festival zaterdag 10 augustus

In 2005 vierde Loveland Events het tienjarig bestaan van de danceorganisatie met een kleinschalig festival in het Sloterpark. Acht jaar later is het festival uitgegroeid tot het grootste eendaagse dancefestival van de hoofdstad met duizenden danceliefhebbers. Vanaf 11:00 uur in de ochtend kunnen de bezoekers twaalf uur lang genieten van nationaal en internationaal beroemde acts.

Kwaliteit als speerpunt
Hoogtepunten uit de line-up van Loveland Festival 2013 zijn Sven Väth [DE], Marco Carola [IT], Sasha [UK], Fedde Le Grand [NL], Maya Jane Coles [UK], Art Department [CA] en DJ Sneak [USA]. De artiesten zijn een perfecte afspiegeling van de kwalitatief zeer sterke hedendaagse techno en house-industrie. De kwaliteit van de muziek en artiesten is een speerpunt van de danceorganisatie die in 1995 werd opgericht uit de liefde voor dancemuziek.

Sfeervol en intiem
Nadat de gemeente besloten had dat de grote velden van het Sloterpark aan rust toe waren, werd het festival in 2012 kleiner opgezet. Na de goede ontvangst door publiek, organisatie en gemeente is er besloten om in 2013 niet uit te breiden. Voordelen van de compacte opzet zijn legio. Geen kilometers tussen de stages voor het publiek, de grote velden blijven gespaard van publiek en zwaar materiaal en bovenal wordt het festival sfeervol en intiem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.