Loveland festival 2015

Afgelopen zaterdag vond het Loveland festival voor de tiende keer plaats in het Sloterpark te Amsterdam, en wij waren er bij! Met 6 stages en de Jupiler cruise, vele artiesten zoals Speedy J, Matador, Carl Cox, Egbert, Adriatique en vele anderen beloofde het een spectaculaire dag te worden in dit liefdesland, en dat werd het zeker!

 

loveland 2015Omdat dit de tiende verjaardag was en Loveland natuurlijk wel een naam hoog te houden heeft, pakten ze uit met grote artiesten, een walhalla voor de echte techno en deephouse kenners niettemin waren er ook wel wat nieuwe artiesten, die we deze dag hebben ontdekt.

Niet alleen pakte de organisatie uit met artiesten, ook de aankleding was erg spectaculair. Het terrein was omringt met rode en witte vlaggen, met lampionnen in de bomen, lampionnen die aan de brug waren bevestigd, mooie stages, het zag er prachtig uit! En om dan nog niet te spreken over de verschillende activiteiten die je kon beoefenen op dit festival. Zo kon je, als je even niet wilde dansen: waterfietsen, peddelen met een surfboard op het water, klimmen in de speeltuin (als we weer even kind wilden zijn), over de gigantisch lange brug lopen over het water, die 2 eilanden verbond, een bootritje maken met een mini festival er op, eten…. heel veel eten, even bellen via een telefoon die midden in het park stond om een gesprek aan te gaan met een wild vreemde, maar zo kon je ook gewoon even rustig chillen op een van de eilanden of het strandje als je daar behoefte aan had.

Wat wij ook erg spectaculair vonden aan dit festival is dat je werkelijk alles zag, werkelijk elk type mens, van jong tot (heel) oud, van Noor tot gewoon Amsterdammer, van alto tot kakker, van kort harig tot groen harig. Op Loveland kom je alles tegen. Maar dat maakt het ook juist zo leuk, zo veel verschillende mensen, op zo een groot maar mooi feest met liefde georganiseerd, wie wil dat nou niet? De sfeer van Loveland was hoe het op elk feestje zou moeten zijn.

Loveland weet hoe dan ook altijd hoe ze zich zelf moet overtreffen, wat de mensen willen, waar ze voor komen. Ze maken elke keer weer, hun naam dik waar. Wij dagen andere organisaties uit om dit te overtreffen, want dat is volgens ons onmogelijk. Wij werden werkelijk weggeblazen door deze editie van Loveland, de sfeer, de aankleding, de artiesten, de activiteiten, de muziek, maar vooral door de liefde waarmee dit festival georganiseerd is.

Bedankt Loveland en tot volgend jaar!

Klik HIER voor meer foto’s van Loveland festival  2015

klik HIER voor de Loveland playlist

www.loveland.nl

Next:

SOLOMUN ALL NIGHT LONG/22-08-15/PARADISO

LOVELAND ADE/15 TM 17-09-15/MEDIAHAVEN