Love is in the air!

Zaterdag 11 augustus 2012 staat weer in het teken van muziek, dans en veel love aan de Sloterplas. Op het buitenterrein van het Sloterparkbad vindt dan van 11.00 – 23.00 uur de zevende editie van het Loveland Festival plaats. Met grote internationale dj’s zoals Sven Väth, Fedde le Grand en Ron Carroll belooft het weer een fantastisch feest te worden. Helemaal als de weergoden het festival, in tegenstelling tot vorig jaar, dit jaar goed gezind zijn.

 

Kleinere opzet

Er worden ongeveer vijftienduizend bezoekers verwacht, zo’n vijfduizend minder dan vorig jaar. Ook is het festivalterrein iets kleiner. Vanwege de extreme regenval liep een gedeelte van het Sloterpark afgelopen jaar schade op. Om het park voldoende te laten herstellen, hebben stadsdeel en organisator Loveland dit jaar voor een kleinere opzet gekozen.

 

Loveland

Mogelijke overlast

Loveland neemt een fors aantal maatregelen om de overlast voor de omwonenden zoveel mogelijk te beperken. Ervaart u toch overlast op de dag zelf? U kunt in dat geval tussen 09.00 – 24.00 uur bellen met telefoonnummer 14020 (vijfcijferig  telefoonnummer van de gemeente ). Kijk voor meer informatie over het festival en kaartverkoop op www.lovelandfestival.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.