Lola Luid! in Amsterdam Nieuw-West begint koopavond

Designers, Drinks & DJ op Donderdag!

Hi daar mede-Amsterdammer!

Ben je al bekend met het pop-up winkelcentrum Lola Luid! in hartje van Nieuw-West, aan de Piet Mondriaanstraat? Zo niet, dan wordt dat hoog tijd!

Lola Luid! Is een initiatief van Leegstands OpLossers Amsterdam, dat resulteert in een broedplaats zoals geen ander: de deuren staan van dinsdag tot en met zondag open voor publiek, er is een leuke lunchroom gevestigd en naast vele ateliers vind je hier vele soorten winkels. Van een tafelzuur fabrikant waar je altijd welkom bent om te proeven, tot mode ontwerpers met eigen winkels, een vintagewinkel en meerdere galeries, dit alles biedt Lola Luid! onder één dak.
lola luid
Na twee rustige maanden in Lola Luid!, met wat klein én groot onderhoud aan ons pand en de winkels, knallen we het nieuwe shopseizoen in met een Grande re-opening om deze mooie zomer mee af te sluiten.

We willen je verwelkomen op onze eerste koopavond, op donderdag 1 september, van 18:00u tot 21:00u
Maak kennis met de nieuwe en bestaande winkels binnen Lola Luid!

Wat er deze koopavond te doen is:

Designers verkopen hun werk en geven verschillende workshops. Lunchroom BOX is voor de gelegenheid ook geopend en verzorgt een welkomstdrankje. Doe verder mee aan de bingo en win leuke prijzen van de deelnemende winkels, ga op de foto in de photobooth en shop je laatste item voor een fantastische avond uit bij één van onze mode ontwerpers! Koop heel betaalbare kunst van Nederlandse ontwerpers. Of kies voor ontspanning en laat je helemaal verwennen in de beautysalon. Als finishing touch laat je bij The Snifferoo een persoonlijk parfum maken.

Vragen? Reply op deze mail en we vertellen je alles!

Zie je 1 september?

Winkels:
Mode ontwerpers: Studio Sabine Staartjes, Wolf’s Clothing, Aziz Bekkaoui
Kunstgaleries: New Chique GalleryLokaal 1B
Parfumerie The Snifferoo
Voedselproducenten: Lepelboom, LOT17
Designer Katja van Heesch
Tweedehands jurkenwinkel Le Jurk, mozaïekstudio Crea
Yoga en meditatie bij Tree Yoga
Kapper & schoonheidsspecialist in De Beautysalon
Fietsenmaker Power Fietsen
Vintage & design bij Piselli Projects