Liselot al 35 jaar aan de Osdorper Ban

Liselot

Liselot al 35 jaar aan de Osdorper Ban

De Westelijke Tuinsteden zijn in de jaren ’50 en ’60 gebouwd, alweer een behoorlijke tijd geleden. De laatste tijd zijn er nogal wat winkeliers, die zich in de opbouwtijd van de Tuinsteden zich vestigde, inmiddels aan hun pensioen toe en hun winkel sluiten. Gelukkig zijn er ook een aantal die het stug volhouden. Liselot is daar een voorbeeld van.

Zo’n vijfendertig jaar geleden vestigde Liselot, vanuit Zwanenburg, zich aan de Osdorper Ban 64. Al snel wist deze kapsalon voor dames en heren, van 0 tot 100 jaar, een trouwe klanten kring op te bouwen niet in de laatste plaats door een grote klant tevredenheid. Men voelt zich in deze gezellige kapsalon met vriendelijke medewerkers al direct thuis. Dat is ook te zien aan de vele goede reviews die er van Liselot op het internet verschijnen.

Ook de medewerkers hebben het erg naar hun zin, neem Peggy nou, die werkt er al ruim 35 jaar, dan moet je het echt wel naar je zin hebben! Wendy die hier al weer tien jaar geleden begon, vindt het nog steeds erg fijn op deze plek, maar ook Danielle, die hier “pas” een jaartje werkt heeft het naar haar zin, ze had al direct een klik met de klanten en er zijn er al een aantal die speciaal door haar geholpen willen worden en dat kan natuurlijk. Bijna alles kan, als de klant maar tevreden is. Daniella, de eigenares, werkt er vijftien jaar. Ze begon bij haar moeder, die de kapsalon begonnen is en heeft nu zo’n elf jaar geleden de salon van haar moeder overgenomen. Haar man Michel, is sinds twee jaar ook werkzaam in de kapsalon. Na jaren een andere baan gehad te hebben leek het hem leuk om bij zijn vrouw te werken. Hij liet zich omscholen tot barbier en is dus gespecialiseerd in het heren vak. Knippen natuurlijk, maar ook even de baard fatsoeneren behoort tot zijn werkzaamheden. Sinds kort heeft hij ook al zijn diploma’s voor sportmasseur en kunt u binnenkort terecht voor een massage.

Daniella vindt ook dat je met de tijd moet meegaan, ook als kapsalon. Daarom heeft ze zich aangesloten bij Treatwell, een online boekingssite voor onder andere kapsalons. Hier krijgt ze veel jongere klanten door die veel online boeken.

U kunt terecht van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 – 17.30 uur en zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Alle medewerkers van Liselot willen graag het vijfendertig jarig bestaan met alle klanten vieren, daarom bent u van woensdag 27 juni t/m vrijdag 29 juni van harte welkom voor een lekker drankje en hapje.

 

Haarverzorging Liselot

Osdorper Ban 64

020 6100126

www.haarverzorgingliselot.nl