Lisa’s Hair & Beautysalon uitgebreid met Vintage kleding

Tweedehands kleding oftewel vintage kleding is op dit moment een ware hype. Vooral vintage van de dure bekende merken is erg gewillig en dat is nou precies hetgeen waar Lisa, één van de eigenaressen van de salon, op ingespeeld heeft, de behoefte aan ‘nieuwe’ kleding die voor een tweede ronde uitstekend geschikt is.

Lisa en haar moeder Oda, die mede-eigenaar is van de salon en naast alle beautybehandelingen ook de pedicurebehandelingen verricht, vinden het belangrijk dat hun salon nog steeds die ouderwetse gezellige Amsterdamse uitstraling heeft maar dan in een modern tintje. “Klanten moeten zich op hun gemak voelen en zich in een stukje Amsterdam wanen. Wij horen wel eens de term buurtwinkel en dat vinden wij erg prettig”, aldus Lisa. Al 30 jaar zit Lisa in het kappersvak en al 21 jaar runt zij samen met haar moeder hun salon in de Louis Bouwmeesterstraat 52 in Slotervaart.

Lisa zelf is altijd al gek geweest op kleding en struint ook al heel wat jaartjes de speciale winkeltjes af die vintage kleding aanbieden. Door de huidige tijd waarin niet iedereen voldoende geld heeft om nieuwe kleding te kopen maar toch graag iets nieuws willen komt deze trend als geroepen. Lisa heeft in de korte tijd dat zij vintage kleding in haar salon heeft hangen al veel positieve reacties gekregen van haar klanten. “ Zodra de klanten binnen komen voor een kap- of schoonheidsbehandeling beginnen zij al direct tussen de rekken te neuzen of er iets van hun gading bij zit en dat is alleen maar leuk”, aldus Lisa. Alles in de salon draait om dames en daarom is hier ook de kleding op afgestemd. U vindt hier niet alleen vintage kleding maar ook schoenen, tassen en bijous. Bekende merken die bij Lisa in de rekken hangen zijn onder andere Armani, Kenzo en Pauw maar ook de minder bekende merken doen het erg goed.

Wanneer u zelf nog mooie, het liefst merkkleding, in de kast heeft hangen dat u niet meer draagt dan kunt u deze bij Lisa inbrengen zodat iemand anders dit tegen een zeer leuke prijs kan aanschaffen en met veel plezier kan dragen. Zo krijgt u er iets voor terug en iemand anders maakt u er blij mee, 2 vliegen in één klap! U kunt maximaal 4 stuks kleding per keer inbrengen en deze kleding moet uiteraard mooi en schoon zijn.

Dus heeft u zin in een hip, fris zomerkapsel, gezonde en mooie voeten of een nieuwe outfit?

Voor al het bovenstaande is een afspraak nodig en hiervoor kunt u bellen met 020-6172684. Lisa’s Hair, Beauty en Vintage salon is open op woensdag van 10.00-15.00 uur, op donderdag van 10.30-17.00 uur, op vrijdag van 10.00-15.00 uur en op zaterdag van 10.00-17.00 uur. Tot snel, de koffie en/of thee staat klaar!

  1 comment for “Lisa’s Hair & Beautysalon uitgebreid met Vintage kleding

  1. Annais
    12/06/2014 at 16:03

    ‘Vooral vintage van de dure bekende merken is erg gewillig…’ ? Lief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.