Lions vierden weer groots Asperges Event

Asperges event

“Kort samengevat: een topavond”

Anja Maas

Badhoevedorp. “Het was superleuk en supergezellig. En als je bedenkt waar we het voor doen – een mooie opbrengst voor  onze vier goede doelen – was het ook nog eens supergeslaagd. Gewoon een topavond”. Daarover zijn de Lions Badhoevedorp het unaniem  eens, als je ze vraagt naar het Asperges Event, dat ze afgelopen zaterdag voor de tweede keer organiseerden. De eerste keer – met als titel A9sperges – vond plaats in juni 2016 bij Meer Asperges in Lijnden en was ook een prachtig succes. “En omdat geldt: wat goed is, mag blijven, zijn we er dit jaar mee teruggekomen. Vorig jaar niet- toen was er het Noway-festival, waarbij we waren betrokken.”

De editie van dit jaar vond plaats in het Dorpshuis en er waren zo’n 200 gasten. Zij kregen – na betaling van een afgesproken bedrag waarvan een deel is bestemd voor de goede doelen  – een overheerlijk aspergemenu en een prachtige  feestavond. “We zijn geëindigd met een lekker dansfeestje! Om het financiële resultaat zo mooi mogelijk te maken, hadden we ook nog een loterij en was er een veiling met interessante kavels, zoals onder andere een Dagje op een Marineschip en een tocht door Amsterdam met een sloep en partyboot. Wat het allemaal heeft opgeleverd weten we nog niet. We zitten het nu nog na te tellen. Maar wel weten we, dat onze vier goede doelen binnenkort een cheque tegemoet kunnen zien. Welke doelen dat zijn? Inloophuis Esperanza, Zorgboerderij de Badhoeve, De Molen van Sloten en de Museumcommissie. Zij kunnen best een ruggensteuntje gebruiken.”

 

Lions Badhoevedorp is onderdeel van Lions International, een organisatie die wereldwijd 1,35 miljoen leden telt. Zij zetten zich in voor maatschappelijke doelen met als actiemotto: We serve.