Lezerskorting voor dansfestival ICKFEST 🗓 🗺

from to
Meest recent Uitgaan/uit eten
Meervaart Map

Over twee dagen is het zover! Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 november opent Theater de Meervaart haar deuren voor het jaarlijkse ICKFEST (in samenwerking met ICK). Een 3-daags festival  in het teken van dans. Met maar liefst 4 premières en een afterparty wordt het een heus spektakel.

Fotograaf Didier Phillispart

De voorstelling ‘NEXT’ van de Israëlische choreograaf Emanuel Gat, die samen met de dansers van ICK het mechanisme achter een choreografie blootlegt, is op vrijdagavond te bewonderen.

Op zaterdag (première) en zondag wordt er een tegendraadse ode gebracht aan balletgrootmeester Marius Petipa (bekend van o.a. ‘Het Zwanenmeer’ en ‘Don Quichote’) in de voorstelling ‘De Zwanen en de Anderen’, door het Ballet National de Marseille en choreografen Emio Greco | Pieter C. Scholten.

Aleksandra Lemm – een choreografe gevestigd in Amsterdam én ondersteund door ICK – creëert op zaterdag in de voorstelling ‘BLUE’ een vloeibare veranderlijke wereld.

Kinderen uit ons eigen Amsterdam Nieuw-West nemen het zondag op tegen robots in ‘School of Moon’ door Eric Minh Cuong Castaing. Hoe ziet de wereld er uit als kinderen de toekomst mogen bepalen? Robots in plaats van dansers?

Naast deze voorstellingen is er het hele weekend een uitgebreid randprogramma met diverse workshops, te bewonderen installaties, dansfilms en op de zaterdag een afterparty. Voor het randprogramma heeft u geen toegangskaart nodig.

Als lezer van de Westerpost ontvangt u € 5,00 korting voor alle voorstellingen die tijdens het ICKFEST plaatsvinden. Bestel uw kaarten via www.meervaart.nl of 020-4107777 en gebruik promotiecode “lezersactie”.  Tot ziens komend weekend!