“Leven in de brouwerij” bij Brasserie de Houten Klaas 🗓 🗺

Bedrijven Haarlemmermeer Noord Uitgaan/uit eten
Brasserie de Houten Klaas Map

Voor de zomervakanties weer losbarsten heeft Brasserie de Houten Klaas in Badhoevedorp op zaterdag 1 juni a.s. nog een heerlijk avondje met lekker eten en gezellige muziek op stapel staan.

Zanger-entertainer Jimm, inmiddels voor velen een oude bekende, zorgt met zijn all-round repertoire voor heerlijke mee-zingers op zijn keyboard; beetje Hollands, beetje jaren 70 nummers, beetje rock ’n roll, beetje van alles wat.

Bij de borrel wordt u getrakteerd op bitterballen en Hollandse nieuwe haring.

Op het menu deze avond: vooraf een pasteitje met kalfsvleesragout. Bij het hoofdgerecht is er keuze uit Tournedos Stroganoff; een heerlijk malse biefstuk van de haas met ouderwets lekkere Stroganoffsaus of gebakken zeebaarsfilet met romige mosterdsaus. En als dessert Hollandse aardbeien met  vanille-ijs en slagroom!

Kosten voor deze avond muziek en eten: € 35,00 p.p.

Vanaf 18.00 uur bent u van harte welkom. Jimm zit dan achter zijn keyboard en het team van de Houten Klaas zorgt dat het u aan niets ontbreekt. Lekker meezingen en een dansje voor wie daar zin in heeft; alles mag. Zoals altijd gaat het ongetwijfeld weer een reuze gezellige avond worden…!

 

Voor meer info of reserveringen, kijk op de website of bel gewoon even.

Tel: 020-6239352

BRASSERIE “DE HOUTEN KLAAS”

Sloterweg 8

1171 CR Badhoevedorp

www.dehoutenklaas.nl