Letselschade? Schakel een expert in!

Wat is letselschade nou precies? Letselschade of letsel is de lichamelijke en geestelijke materiële en immateriële schade die men kan ondervinden als hij of zij bij een ongeval betrokken raakt. Het gaat hierbij voornamelijk om verkeersongevallen en bedrijfsongevallen. Echter, ook andere soorten ongevallen kunnen letselschade veroorzaken, zoals een ongeval tijdens het sporten, een ongeval tijdens het klussen in of rondom het huis, de gevolgen van een medische fout of in het geval van mishandeling.

Vaak wordt letselschade vergoed door de verzekering. Maar hoe pak je dat nou aan? Je zal als slachtoffer vaak met een verzekeraar moeten onderhandelen en dat kan best moeilijk zijn. Daarom kun je het best direct een letselschade expert inschakelen.

Randstad Personenschade is zo’n expert. Randstad Personenschade is een landelijk opererend bedrijf, onder andere (ruim dertien jaar) gevestigd aan Tussen Meer 1B in Amsterdam-Osdorp. Slachtoffers van letselschade kunnen te woord worden gestaan in verschillende talen, zoals Nederlands, Pools, Turks en Engels. Inmiddels zijn er vele dossiers naar tevredenheid van de cliënt afgesloten. Dhr. Emre, oprichter van Randstad Personenschade, benadrukt het belang van hulp in eigen taal: “Het komt regelmatig voor dat de afhandeling van letselschade lijdt onder een taalbarrière, daarom is het als intermediair belangrijk dat je de taal spreekt van de cliënt.

De belangenbehartigers van Randstad Personenschade proberen de zaken altijd zo gunstig mogelijk voor de cliënt op te lossen. Daarom wordt er te allen tijde geprobeerd zoveel mogelijk buiten het gerecht om op te lossen, zodat er niet teveel tijd gaat zitten in langlopende juridische processen. Indien een zaak voor het gerecht komt, kan het vaak jaren duren voor er een oplossing is. Hier is niemand bij gebaat, zeker het slachtoffer niet.

Voor het inschakelen van een letselschade expert hoeft u niet in uw buidel te tasten. Onze kosten worden namelijk vergoed door de verzekering van de aansprakelijke partij. Na afhandeling van uw zaak zal de verzekering van de aansprakelijke partij direct uitbetalen. Afhankelijk van de situatie, heeft u al eerder recht op een voorschot, zodat alle tussentijds gemaakte kosten gedekt worden.

Om het voor u eenvoudig te maken: u kunt zonder afspraak het kantoor aan de Tussen Meer 1B binnen lopen. U zal direct te woord gestaan worden door één van de juristen van Randstad Personenschade. Ook kunt u eenvoudig contact opnemen met een letselschade expert via www.letseladvies.nl of bellen naar 020 – 410 94 94.