Lekker wandelen door de Tuinen van West

Vanaf 4 oktober gaan we elke woensdagochtend wandelen door de Tuinen van West. Deze wekelijkse wandeling zal ongeveer 6 kilometer lang zijn en circa vijf kwartier in beslag nemen. Verzamelen doen we om 10:00 uur bij Sportpark de Eendracht.

Het is onze bedoeling om een laagdrempelige wandeling te organiseren voor mensen die niet veel lichaamsbeweging krijgen en zin hebben om iets samen te ondernemen. Er wordt altijd een rondje gewandeld en het doel is om bij de begin- en eindlocatie ook gezamenlijk iets te kunnen drinken.
De polders van Tuinen van West hebben een lange en boeiende geschiedenis, waarvan het authentieke karakter op enkele plaatsen nog goed zichtbaar is. Het is een prachtig gebied om doorheen te wandelen. Er zullen mooie plekken worden aangedaan zoals het Fluisterbos, de Roerdomp en de Raesberg. Nu nog vrij onbekend bij het publiek, maar ware pareltjes waar je even vergeet dat je je in de stad bevindt.

Heb je interesse om mee te doen als wandelaar, mail dan naar david@sportparkdeeendracht.nl. We zijn ook nog op zoek naar begeleiders, die twee gratis cursussen (EHBO en wandelcursus) kunnen volgen.