Lekker proeven bij slagerij van den Ban

Regelmatig is het mogelijk om de producten te komen proeven bij slagerij van den Ban aan de Tussen Meer 337. Afgelopen vrijdag was dat ook weer het geval, dit keer de overheerlijke rookworst. Deze komt uit de eigen worstmakerij van van den Ban. Een echt ambachtelijk kwaliteits product dat met veel aandacht bereid is. De ene rookworst is de andere immers niet en een lekker stukje rookworst bij bijvoorbeeld stamppotten is overheerlijk.

Worst proeven bij Slagerij van den Ban

Worst proeven bij Slagerij van den Ban

Het begint al bij de ingrediënten, deze rookworst is van de allerbeste ingrediënten gemaakt, maar ook de bereidingswijze is natuurlijk heel belangrijk. Alle worsten in de worstmakerij worden op een speciale manier gemaakt, waardoor de rookworst bijvoorbeeld een wat grove structuur krijgt. Alles bij elkaar krijgt de worst op deze manier een heerlijke smaak.

Er waren heel wat klanten die vrijdag even langsgekomen waren om een stukje worst te proeven maar bent u niet in de gelegenheid geweest om op deze dag langs te komen dat kunt u deze hele week nog profiteren van de aanbieding: 2 rookworsten uit eigen worstmakerij voor € 5,00, zodat u thuis de proef op de som kunt nemen. Ze zijn zo lekker dat u zeker voor deze worst dat ze u zeker terug zullen zien bij slagerij van den Ban.

Kant en klaar

Ook uit eigen keuken komen de kant en klaar maaltijden bij Slagerij van den Ban. Dagelijks wisselende maaltijden die elke dag vers worden klaargemaakt van de allerbeste ingrediënten. Makkelijker kan het niet, een heerlijke maaltijd die u alleen nog maar even hoeft op te warmen. Door de dagelijks wisselende maaltijden kunt u heel gevarieerd eten. Mocht u een keer weinig tijd hebben of geen zin om te koken dan zijn deze maaltijden zeker een aanrader.

Slagerij van den Ban is gevestigd aan de Tussen Meer 337 in Osdorp. Voor meer informatie kunt u ook bellen naar 020-6191987 of op www.slagerijvandenban.nl