Lekker burgers eten bij Burgers ’N ribs

Sinds kort kun je onder anderen heerlijke burgers en spareribs bestellen bij Burger ’N ribs in Sloten. Gevestigd op een mooie locatie onder restaurant Syriana is Ninos M. Elias zijn burger restaurant begonnen en met ruim 11 jaar ervaring in de horeca kun je wel verwachten dat het wel goed zit met de kwaliteit. Juist dit is erg belangrijk voor Elias, die de afgelopen 4 jaar een restaurant in Zeewolde runde.

Zelf is hij altijd een fan geweest, van een lekkere hamburger, maar vaak is het zo dat een kwalitatief goede hamburger bij restaurants die bezorgen nauwelijks te verkrijgen is. Een gat in de markt dus om kwalitatief goede maaltijden te gaan bezorgen. Juist om deze reden is men met een relatief kleine menukaart van start gegaan, om zo te focussen op producten van goede kwaliteit.

Na veel geproefd te hebben is de keuze uiteindelijk gekomen op de Aberdeen (black) Angus burger een goed stuk vlees dat altijd erg smakelijk is, mits goed bereid. Je kunt nog zo’n goed stuk vlees aanbieden, maar het moet ook op een goede manier bereid worden. Daarom is er gekozen een chefkok in dienst te nemen met bijna 20 jaar ervaring. Vaak zie je bij bezorg restaurants dat men goedkoop ongekwalificeerd personeel in dienst neemt om zo de kosten te drukken, met vaak een slechte bereiding van de producten als gevolg. Bij Burger ’N ribs proef je de kwaliteit en kunnen zij hun slogan “quality you can taste” volop waarmaken.

De prachtige locatie in Sloten is makkelijk te bereiken en parkeren is vrij. Ook is er een groot terras dat de komende maanden nog helemaal opgeknapt zal worden, zodat bij de opening van het restaurant in april ook de mogelijkheid is om buiten in het zonnetje op het terras naast de burgers en andere gerechten van een heerlijk kopje koffie met gebak te genieten.

Momenteel is het restaurant alleen geopend voor afhalen of bezorging, wij houden u op de hoogte van het tijdstip waarop ons restaurant helemaal klaar is en u ook bij ons in ons restaurant kunt komen eten.

Burger ’N ribs is gevestigd aan de Akersluis 8B.Voor informatie en bestellingen kunt u bellen naar 020 6690903 of via onze website: www.burgersnribs.nl

Tot ziens bij Burger ’N Ribs.