Late Night Shopping Centrum Nieuw West

Op donderdag 7 juli aanstaande vindt de eerste editie ‘Late Night Shopping’ plaats. De ondernemers van het winkelgebied Centrum Nieuw West – Osdorpplein en het eerste deel van Tussen Meer – zijn tijdens dit evenement in de avond open van 18.00 tot met 22.00 uur en zij hebben speciale winkelacties. De acties lopen uiteen van mooie en tevens oplopende kortingen later op de avond tot met een officiële fotoshoot bij een aankoop.
Bovendien is op het Osdorpplein naast de fontein live muziek. Een dj draait bekende hits en het Amsterdams Andalusisch Orkest treedt een aantal keer op. De Toettie Crew en de brassband zorgen voor extra sfeer en er is ook een opvallende ‘walkact’.

Late Night Shopping Centrum Nieuw-West 7 juli 2016

Late Night Shopping Centrum Nieuw-West 7 juli 2016

Winkelgebied Centrum Nieuw West wil een bezoek aan het gebied nog leuker maken door extra activiteiten aan te bieden. Het organiseren van een gezamenlijke Late Night Shopping met entertainment is een voorbeeld hiervan en valt onder de zogeheten freezone. Freezone is een pilot voor twee jaar waar de gemeentelijke regels zijn versoepeld zodat er meer ruimte ontstaat voor creativiteit en activiteiten voor het publiek.

(Overzicht van de winkelacties is te vinden op de Facebook Centrum Nieuw West vind ik leuk pagina. )