Ladies Night Special in het Sloterparkbad

AMSTERDAM, 18 april 2013 – Op vrijdag 28 juni wordt de derde Ladies Night Special georganiseerd in het Sloterparkbad te Amsterdam Nieuw-West van 19.30 tot 22.30 uur. Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met lokale detaillisten, waaronder Trutchka diëtiste, Massage West, Ici Paris XL, Beauty Inc, Travel Counsellor en andere detaillisten om de avond compleet te maken.  

Het Sloterparkbad pakt vier maal per jaar groots uit met de Ladies Night Special. Gedurende deze avond staat alles in het teken van de dames. Zo kunnen zij meedoen aan de aquasportlessen van verschillende instructrices, maar ook onbeperkt gebruik maken van kruidenbaden, stoomcabines. Daarnaast zijn er nog vele extra’s die deze avond compleet maken waaronder een loterij met als hoofdprijs een fiets van Crystal Clear.

De Ladies Night Special is een gezellige sportavond om samen met vriendinnen door te brengen. Om zeker te zijn van een toegangskaartje kunnen de kaartjes al in de voorverkoop worden gekocht aan de kassa in het Sloterparkbad. Deze voorverkoop is reeds gestart.

Voor meer informatie: www.sloterparkbad.nl of bel 020-5063506

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.