Laatste koffiepunten voor de Douwe Egberts actie

Oud en Vreemd geld actie voor blindheidbestrijding

Het is niet alleen de  Lions Club Haarlemmermeer-Host, maar juist nog meer de “Voedselbank Haarlemmermeer” die reikhalzend uitkijken naar de 12e januari. Dat is de laatste mogelijkheid om de nog verborgen Douwe Egbertspunten in te leveren. De Lions hebben inmiddels al de blaren op de vingers van het knippen en tellen. De grote vraag is, hoeveel punten liggen er nog in de keukenlade en op verborgen plekken. Nog steeds komen er DE punten binnen maar of de 1 miljoen punten gehaald gaat worden hangt af van alle mensen die nog punten willen doneren aan de “Voedselbank”.

Vorig jaar werd het een ongelofelijk Nederlands record van ruim 1.3 miljoen punten binnen gebracht. Douwe Egberts verzilverde dit aantal punten in 2712 pakken koffie voor de Haarlemmermeerse Voedselbank.

Wilt u de zorgvuldig opgespaarde punten nog doneren aan de Voedselbank dan kunnen ze nog gedeponeerd worden in daarvoor bestemde inleverdozen t/m 12 januari. Op 38 plaatsen in de dorpen en kernen is wel een inlever punt.  Alle dorpshuizen van “Maatvast” hebben hun deuren open staan. Tevens in Badhoevedorp bij de Vomar, Nieuw-Vennep bij de Bruna in “de Symfonie”, Zwanenburg “de Olm”, Zwaanshoek in “de Oase”, Rijsenhout “de Reede”, Abbenes “het Praatpunt”. Dorpshuis in Buiten Kaag en “de Kern” in Weteringbrug. Of rechtstreeks naar de Voedselbank, Debbemeerstaat 29  in Hoofddorp.

Ook  Lions Lid Jan de Jong Egholm 37 te Hoofddorp wil ze graag ontvangen en eventueel ophalen tel: 023-5613330.  Wat ook nog kan is om uw digitale opgeslagen punten bij de Blokker te schenken. In een aantal kerken in Hoofddorp staan ook nog inleverdozen. Tevens maakt de Lions Club ook gebruik van deze inleverpunten om “Oud en Vreemd Geld” te verzamelen. De opbrengst voor een prachtig doel, n.l. voor oogoperaties in de derde wereld landen. Oogartsen, ook uit ons land, verrichten daar belangeloos voornamelijk staaroperaties. Voor slechts 10 euro en met  de sponsoring van zo  5 euro van “de Wilde Ganzen” is 15 euro en  kan een blinde weer zien. Allerlei oude munten en papiergeld alsmede euro’s zijn welkom. Dit alles brengt landelijk heel veel geld op. Voor deze twee acties vragen de Lions de medewerking om deze goede doelen te steunen.