Laat u niet kisten

Rubriek over de dood en alles wat daarmee samenhangt.

 Geen bereik

De laatste jaren kon ik rustig op vakantie. De telefoon werd afgestaan aan een betrouwbare vervanger. Door omstandigheden kon hij dat deze keer niet doen. Dan de telefoon maar mee en op afstand het vervangende bedrijf, indien nodig, inschakelen. Een dag of tien naar Zuid-Frankrijk. U voelt het aankomen, precies op het moment dat de bereikbaarheid van de KPN-toestellen voor een dag of vier weg was. Dan zit je niet lekker kan ik u zeggen. Telefonische bereikbaarheid is voor een uitvaartondernemer zeer belangrijk. Toen ik weer in het land was kwam mij ter oren dat een nabestaande de moeite had genomen helemaal vanuit Almere naar mijn kantooradres in Zwanenburg was gekomen. Juist omdat ik telefonisch niet bereikbaar was. Helaas konden mijn buren in het kantoorpand mij ook niet bereiken. De KPN heeft een schaderegeling in het leven geroepen, waar ik probeer gebruik van te maken. Ondertussen zou ik heel graag achter de naam van de ongeveer 60-jarige man uit Almere komen die op maandag 22 juli naar Zwanenburg is afgereisd om het overlijden van zijn moeder te melden. Kunt u mij helpen.

voor meer informatie: 020 4972694

Henk de Loos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.