Laat je uitdagen en ontdek een wereld vol avontuur! πŸ—“ πŸ—Ί

Haarlemmermeer Noord
Scouting Zwanenburg Map

Kom een keer kijken bij Scouting in Zwanenburg. Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens van (bijna) alle leeftijden worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur! Op 12 september organiseert Scouting Rijnlandgroep Zwanenburg een open dag voor alle leeftijden.

Het nieuwe scoutingjaar start voor de vereniging uit Zwanenburg op zaterdag 5 september. Deze eerste opkomst is voor alle leeftijden en staat in het teken van het overvliegen. Alle oudste leden van de verschillende leeftijdsgroepen zullen dan over gaan naar de volgende groep. Maar wat is Scouting eigenlijk? Het antwoord op die vraag is niet in een paar woorden gegeven. Scouting is leuk, stoer en gaaf. Scouting is samen, outdoor en uitdagingen. Scouting is kunst, cultuur, techniek, sport en spel. Scouting is te veel om op te noemen.

Wil je zelf graag een keer zien wat je bij Scouting allemaal kan doen? Kom dan zaterdag 12 september naar de open dag! Op deze dag laat iedere leeftijdsgroep zien wat er te beleven valt en natuurlijk mag je dan gezellig mee doen! Kinderen tussen 5 en 11 jaar ontvangen we graag om 10:00 uur bij de Bevers (5 t/m 7 jaar) en de Welpen (7 t/m 11 jaar). De opkomst duurt van 10:00 tot 12:00 uur. Jongeren van 11 jaar en ouder zijn in de middag welkom om 14:00 uur bij de Scouts (11 t/m 15 jaar) en Explorers (15 tot 18 jaar) Deze opkomsten zijn van 14:00 tot 16:30 uur

Ouders mogen deze dag ook mee komen kijken. Vanwege de Corona voorschriften mogen zij helaas niet meedoen. Zij zullen daarom een zitplaats aangewezen krijgen.

Laat je uitdagen en ontdek een wereld vol avontuur! aan de Nolenslaan in Zwanenburg. Scouting Rijnlandgroep Zwanenburg is er klaar voor. Jij ook? Voor meer informatie kun je ook even kijken op de website: www.scoutingrijnland.nl.