Laat GroenRijk Hoveniers Zwanenburg uw tuin op tijd winterklaar maken

IMG-20130906-WA0013Hoewel we vorige week nog zomerse tempraturen hadden zien we ook de spinnen en ochtenddauw in de tuin verschijnen. De herfst is toch echt in aantocht. Vergeet niet uw tuin nu winterklaar te laten maken. Vaak wordt dit vergeten en gaat de tuin niet goed de winter in, dit merkt u duidelijk als het volgende seizoen weer van start gaat en dan is het te laat. Gelukkig kunnen de enthousiaste jonge hoveniers van GroenRijk Zwanenburg u helpen de tuin winterklaar te maken zodat u er niet meer na om hoeft te kijken.
Dus geen gedoe met snoeischaren, mest en heggenscharen voor u! De hoveniers zullen uw tuin vakkundig snoeien en mesten. Ook uw gras is na een onderhoudsbeurt van de hoveniers weer klaar voor de winter.
Naast deze werkzaamheden biedt hoveniersbedrijf GroenRijk Zwanenburg de mogelijkheid uw tuin weer op te fleuren met diverse bloeiende planten uit ons eigen tuincentrum die uw tuin ook in dit seizoen kleur en sfeer geven. En als u nu door ons een bollenpakket laat samenstellen en planten heeft u in het voorjaar uw eigen Keukenhof aan huis.
Graag tot ziens in onze showroom of op de hoveniersdag op zaterdag 28 september bij GroenRijk Zwanenburg IJweg 177 in Zwanenburg. Voor meer informatie of een prijsopgave kan u terecht op www.groenrijkhoveniers.nl of bel naar 020-4974662

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.