La Bouche nodigt uit voor “Zondagmiddag Event”

Zondag 26 oktober

Badhoevedorp. “Zin in een leuke, gezellige, maar ook smakelijke zondagmiddag? Welkom bij La Bouche. We laten iedereen dan graag kennismaken met onze nieuwe menukrant. En natuurlijk met de hapjes van onze chef Simon de Wit. Ze zijn heel erg lekker,” zegt Anke Somsen, samen met echtgenoot René het gezicht van restaurant La Bouche.

La Bouche nodigt uit voor “Zondagmiddag Event”

La Bouche nodigt uit voor “Zondagmiddag Event”

Waarom geen menukaart meer, maar een menukrant?  “Simpel, je wilt je blijven vernieuwen. La Bouche – vroeger de Herbergh – bestaat al heel wat jaren, maar stilstand is achteruitgang. Voor iedere onderneming. Vandaar dat we ons regelmatig opnieuw willen laten zien. En hoe doe je dat beter dan met een leuke, eigentijdse krant? Met daarin niet alleen aandacht voor wat er bij ons geserveerd kan worden, maar ook met info over waar het vandaan komt, over onze leveranciers dus. En die menukrant ligt niet alleen bij ons op tafel als je komt eten, hij wordt nog eens in de regio verspreid. Het hoort bij ons nieuwe brasserie-concept waarin er steeds drie verschillende menukaarten verschijnen, uiteraard aangepast aan het seizoen. Op 26 oktober kun je kennismaken met de herfst-winter editie “Van bouche tot bouche”. In maart verschijnt de voorjaarseditie en in juni de zomereditie. In de verschijningsmaand organiseren we  steeds een Zondagmiddag Event, met lekkere proeverijen van producten uit dat seizoen. Op 26 oktober zijn onze gasten welkom voor een eerste kijkje in de keuken, waar chef Simon en zijn team de heerlijkste lekkernijen klaar hebben sttaan. Onder andere met wagyu vlees van de Big Green Egg. Ook is er een heerlijke proeverij met kaas van Bourgondische Lifestyle. En we hebben wijnleverancier Bart, met alle ins en outs over een lekker glas wijn. Uiteraard is er een gezellig muziekje. We beginnen om 13.00 uur en sluiten af om 16.00 uur. Kosten 17,50 euro inclusief de hapjes en drankjes. Graag wel even van te voren reserveren via anke@herbergh.nl . We willen niet dat we iemand moeten teleurstellen.”

Wie deelneemt aan dit Zondagmiddag Event bij La Bouche, kan tegelijkertijd kennismaken met de schilderijen van Madeleine Lodewijks, die ze tijdens deze herfst en winter in het restaurant presenteert. Madeleine maakt kunst die is geïnspireerd door het Hollandse landschap, koeien en de Amsterdam grachten. De expositie is vanaf 26 oktober officieel open.

Verdere info: La Bouche, Sloterweg 259, Badhoevedorp. Telefoon 020-6592600. Internet: www.brasserielabouche.nl, e-mail: anke@herbergh.nl. Parkeren is gratis.

[codepeople-post-map]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.