Kwaliteitslogo voor vloerenspecialist Bo Parket

AMSTERDAM – Bo Parket is dé vloerenspecialist van Amsterdam en mag sinds kort het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist voeren. Het logo wordt alleen toegekend aan bedrijven die garant staan voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. “Stuk voor stuk waarden die voor Bo Parket vanzelfsprekend zijn”, aldus directeur Daan van der Wal.

Consumenten zien soms door de bomen het bos niet meer. Het kwaliteitslogo helpt de consument bij het kiezen van een specialist in het brede scala aan aanbieders.

WonenWonen.nl

Het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist wordt toegekend door WonenWonen.nl, dat in de afgelopen 15 jaar is uitgegroeid tot een van de grootste woonportalen van Nederland. Op de website vinden consumenten veel informatie over alles wat met wonen te maken heeft. Denk aan de inrichting van het huis, het aanleggen en onderhouden van de tuin, maar ook zaken als (ver)bouwen, sanitair en tegelwerken komen aan bod. WonenWonen.nl geeft per branche een overzicht van de allerbeste vakspecialisten van Nederland. Enkel de door WonenWonen.nl geselecteerde bedrijven mogen het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist voeren. “Wij zijn erg trots om bij dit selecte gezelschap te behoren”, aldus Daan van der Wal van Bo Parket.

www.boparket.nl