Kroonjaar Nuis B.V.

Nuis bv is sinds 1932 een begrip in Zwanenburg, Halfweg, Lijnden, Badhoevedorp en omgeving op het gebied van beeld, geluid, wassen, drogen, koelen en inbouwapparatuur.

85 jaar: Nuis BV in Zwanenburg bestaat 85 jaar en om dit te vieren zijn er het hele jaar door leuke aanbiedingen in de winkel te vinden.

Via onze eigen facebookpagina nuisbv houden we u op de hoogte van alle acties in dit kroonjaar.

foto Peter Vreeswijk

Op dit moment heeft u de mogelijkheid om kans te maken op een geheel verzorgde fotoshoot door Studio Pixxi met als extra cadeau een prachtige canvas van de mooiste foto. Bij besteding vanaf € 85,00 dingt u mee naar deze mooie prijs t.w.v. € 185,00

 

Continuïteit: Nuis BV is sinds 1932 een begrip in de regio en wij staan al 85 jaar voor u klaar met onze adviezen, reparatie en installatie van uw apparatuur. Onze eigen technische dienst vervangt en installeert vakkundig uw nieuwe (inbouw)apparatuur. Wij meten thuis bij u in en komen samen met u tot de beste keuze. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

De nieuwste producten zijn bij ons verkrijgbaar.

 

Betrouwbaar: Al veel van onze klanten maken gebruik van de sleutelservice. Als u zelf niet thuis kunt blijven of weinig tijd heeft is het mogelijk om uw sleutels bij ons achter te laten. Als u dan later thuis komt staat alles netjes geïnstalleerd klaar.
Groen advies: Onze producten worden steeds milieuvriendelijker en energiezuiniger.

Wij adviseren u graag over de nieuwste technieken zoals de warmtepompdroger of Bosch wasautomaat met active oxygen.

Ook op het gebied van verlichting is er veel veranderd en zijn er vele nieuwe Led mogelijkheden. Uw oude verlichting (langzaam) laten vervangen levert u een besparing op uw energie rekening. Ook bedrijven geven wij graag advies.

Over de grenzen: Wat niet iedereen weet is dat wij ook een GLS pakketshop zijn. U kunt bij ons pakketjes laten bezorgen, of door heel Europa laten versturen.

Gemak: Daarnaast kunt u via de site www.euronics.nl en ook met onze telefonische ondersteuning aankopen doen, maar we vinden het net zo gezellig als u een bezoekje komt brengen in onze winkel.

Loop binnenkort eens bij ons binnen om de Sony O-ledtv te komen bewonderen en maak kennis met dit prachtige scherm en schitterende geluid.

 

Nuisbv

Dennenlaan 38

1161CS Zwanenburg

020-4974359

nuis@euronics.nl

www.facebook/nuisbv