Kroonenberg groep biedt bezoekers 1,5 uur gratis parkeren in Centrum Nieuw West

Kroonenberg Groep heeft per direct in de parkeergarage ‘De Meervaart’ in Centrum Nieuw West te Amsterdam 1,5 uur gratis parkeren ingevoerd. Bezoekers van het winkelgebied wordt hiermee meer comfort geboden tijdens het winkelen. In Centrum Nieuw West is een keur aan winkels gevestigd, zowel grote landelijke ketens als plaatselijke ondernemers. Centraal in Centrum Nieuw West ligt de Shoperade, een ‘markthal’ met aanbod in zowel food als non-food en waar vele culturen elkaar treffen.

Kroonenberg Groep werkt op dit moment plannen uit voor de herontwikkeling van de Shoperade, waarmee het gehele centrum een extra impuls krijgt. Hierbij wordt onder meer een foodcourt gerealiseerd in combinatie met kleinschalige retailunits en een grote internationale retailer.

Daarnaast transformeert Kroonenberg Groep aan Osdorpplein 256 een voormalig kantoorpand tot een modern hotel met 70 kamers op de eerste verdieping. Bij de entree, midden in het winkelgebied, wordt de lobby gerealiseerd met een 24/7 coffee bar en lounge. Volgens planning zal het hotel in het voorjaar van 2016 haar deuren openen.