Koningsdag 2019 bij Speeltuin Zwanenburg 🗓 🗺

Haarlemmermeer Noord
Speeltuin Zwanenburg Map

Zwanenburg – Nog maar een paar nachtjes en dan is het weer zover! Zaterdag 27 april is het Koningsdag en is Speeltuin Zwanenburg  de plek om te zijn.

We beginnen om 12.00 uur en gaan door tot 18.00 uur. Naast alle gebruikelijke speeltoestellen hebben we extra speelattributen gehuurd waar de kinderen zich de hele dag op kunnen vermaken.

De vele vrijwilligers zullen er deze dag voor zorgen dat u weer volop kunt genieten. Natuurlijk staat ook dit jaar Annie weer achter de snoep/ijskraam met daarin zoveel keus dat het voor de kinderen nog niet mee zal vallen om te kiezen! We denken uiteraard ook aan de ouders, deze kunnen onder het genot van een lekker koel drankje, gezellige muziek van Beejay & the Memphis project & een artiest uit Zwanenburg en lekker eten uit de snackkar een gezellige dag vieren met elkaar. Zoals u waarschijnlijk hebt gelezen zijn we druk aan het sparen voor een nieuw speelfort daarom organiseren we tijdens Koningsdag een loterij.

We hebben mooie prijzen dus koop veel loten zodat er volgend jaar weer een prachtig speelfort staat op de heuvel. Alle vrijwilligers zijn al een tijd bezig met de voorbereidingen en hebben er weer zin in om met elkaar een mooie Koningsdag te vieren het liefst met een lekker zonnetje erbij! Dus kom 27 april tussen 12.00 uur & 18.00 uur  naar Speeltuin Zwanenburg aan de Plantsoenlaan in Zwanenburg.