Koninginneavond in De Meervaart in Nieuw-West voor alle Amsterdammers

Op 29 april vierde het stadsdeel de traditionele Koninginneavond in De Meervaart met een afwisselend en kleurrijk programma.

Bij binnenkomst lieten jongeren van Studio West het publiek in de foyer genieten van hiphop en rap. Even na achten ging het programma van start, gepresenteerd door Arie Cupé, bekent van verschillende musicals als ‘Pietje Bell’ en ‘La Cageaux Folles’.

Karin Bloemen Koninginnenacht

Renske Taminiau zong samen met haar band nummers van haar tweede jazzalbum ‘Move me’. Karin Bloemen trad op en gaf op geheel eigen wijze haar visie op het Koninginnefeest.

De traditionele Koninginneavond in De Meervaart is een cadeau van het stadsdeel en De Meervaart aan de bewoners, en zij mochten dan ook gratis naar binnen.

 

Stadsdeelvoorzitter Achmed Baâdoud was gastheer namens het stadsdeel: ‘ik vind het altijd weer prachtig om te zien dat het Koninginneavond in de Meervaart een feest is voor de bewoners in Nieuw-West en eigenlijk voor de Amsterdammers. Want er waren veel mensen naar Nieuw-West gekomen. De feestvreugde had voor Baâdoud nog gouden randje; ‘ik ben blij dat het kabinet is gevallen en we niet meer worden geleid door een regering die polarisatie omarmd.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.