Kom Zingen met je Kind!

Vanaf vrijdag 16 oktober a.s. organiseert het Leger des Heils in het gebouw ‘de Kandelaar’, Burg. Vening Meineszlaan 64 een gezellige activiteit voor moeders of vaders met hun peuter in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Wil je je liedrepertoire om met je kind te zingen uitbreiden met nieuwe liedjes, ben je de tekst van sommige liedjes vergeten of ontbreekt het je aan handigheid in het samen muziek maken? Dan is deze Zingen met je Kind echt iets voor jou!

Het programma begint om 10.00 uur. In een ontspannen sfeer, vol interactie met de ouders gaan we zingen, dansen en muziek maken.   Tevens zal er onder het genot van een kopje koffie gelegenheid zijn om nader kennis te maken met andere ouders. Ook grootouders of verzorgers zijn natuurlijk welkom.

In het najaar zullen zes ochtenden georganiseerd worden vanaf 16 oktober 1 x per 14 dagen. De ochtenden worden zingend afgesloten om 11.15 uur. Kosten voor deelname zijn € 3,– per keer of € 15,– voor zes ochtenden. Dit alles dus inclusief koffie/thee/limonade en wat lekkers.

Bel voor meer informatie: 06-13062954 of geef je gelijk op en mail naar: irene.jouvenaar@legerdesheils.nl