Kom voor styling advies in huis naar GroenRijk Zwanenburg

Het najaar is echt begonnen en tijd om het in huis gezellig te maken. Wist u dat u ook bij ons in de winkel terecht kunt voor advies om uw huiskamer aan te kleden met kamerplanten en sfeerartikelen?

Elke zaterdag kunt u vanaf 08.30 uur bij Madeleine terecht om samen met haar uw huiskamer een nieuwe uitstraling te geven met behulp van potterie, kamerplanten en sfeerartikelen! U hoeft alleen maar foto’s van de huidige situatie mee te nemen en samen geeft u uw huiskamer voor elk gewenst budget een nieuwe najaarslook. Samen loopt u door onze winkel en bekijkt de mogelijkheden net zolang tot u helemaal tevreden bent.

Als u liever bij u thuis samen de mogelijkheden bekijkt kan dat natuurlijk ook. Maak dan een afspraak met Madeleine en dan komt ze graag bij u thuis kijken.

Doordeweeks staan Jolanda, Wendy en Danielle voor u klaar om u te helpen de juiste kamerplanten voor uw huis uit te zoeken.

Op de buitenafdeling vindt u Maurice die graag met u de bakken voor de tuin opknapt of u uitlegt hoe u bepaalde planten moet snoeien. En heeft u in de tuin bakken of een hoekje waarvan u niet weet wat u daar neer moet zetten bel dan zeker voor een afspraak met Maurice. Bij u thuis bekijkt u dan samen met hem de mogelijkheden.

Zoals u ziet bieden wij u meer als alleen een winkel dus kom snel een keer bij ons langs, de koffie staat altijd gratis voor u klaar.