Kom naar de (her)opening van de Serre op 21 september

Amsterdam Nieuw-West, 11 september 2013

Op zaterdag 21 september om 13.00 uur wordt Buurtonderneming de Serre geopend! Achmed Baädoud, stadsdeelwethouder Nieuw-West, en Martin van der Heuvel, voorzitter van stichting De Ossejan, verrichten de openingshandeling en geven daarmee de Serre terug aan de buurt.

Opening De Serre

Opening De Serre

Buurtonderneming de Serre is de plek waar ondernemende bewoners in Nieuw-West nieuwe initiatieven kunnen ontwikkelen, hun talenten kunnen ontplooien en elkaar kunnen ontmoeten.

De bewoners van Amsterdam Nieuw-West zijn van harte welkom om deze opening bij te wonen. De gehele dag zijn er cursussen en workshops. Bewoners en belangstellenden kunnen gratis deelnemen. Binnenlopen voor een kopje koffie/thee, een drankje of een praatje kan natuurlijk ook. De dag wordt afgesloten met een borrel en een buffet. Kijk voor het complete programma op de website van de Serre.

De Serre is, als buurtonderneming, een sociaal maatschappelijke voorziening zonder winstoogmerk. De Serre biedt ondernemende bewoners (met ideeën op het gebied van creativiteit, cursussen, bewegen, cultuur, advies, informatie en ontmoeten) een podium om dit in de Serre tot uitvoering te brengen.

Bewoners en belangstellenden zijn van harte welkom om mee te doen tijdens de open dag op 21 september van 10.00 tot 22.00. U krijgt de kans om te zien hoe de Serre eruit ziet en wat voor mogelijkheden er voor u zijn. Een overzicht van alle activiteiten staat op de website.

De Serre
Buurtonderneming de Serre is een initiatief van stichting De Serre. De stichting bestaat uit betrokken bewoners en ondernemers uit Nieuw-West. De Serre is gevestigd aan de Pieter Calandlaan 258A in Amsterdam Nieuw-West (bij Tuincentrum Osdorp) en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het parkeren in de buurt is gratis.

Voor meer informatie

www.deserre-amsterdam.nl

bo.deserre.amsterdam@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.