Kom je ook (mee) zingen en swingen?

Vrijdag 28 oktober tussen 20.00 en 02.00 uur is het weer tijd voor de Geluksdisco in Westside Slotermeer. Het wordt een avond die bol staat van de muzikale verrassingen.

DJ LLoyd (ook bekend als DJ Yush) en DJ Sam (wordt ook wel vergeleken met Dizzee Rascal)  kennen elkaar uit de buurt. Beide Slotermeerders houden ervan om iedereen op de dansvloer te krijgen! Hun muziekstijlen lopen uiteen van disco tot Afrikaans, van salsa en merengue tot techno. Bij de komende Geluksdisco mogen we genieten van de draaikwaliteiten van deze kanjers.

Swing en zing mee
Ook verzorgt Dennis Isidora rond 22.00 uur een optreden. Dennis zingt: van salsa en merengue tot het Hollands levenslied, maar ook Otis Redding. Deze alleskunner op het gebied van zang vermaakt regelmatig het publiek in Huis van de Wijk de Aker. Wij zijn vereerd dat hij buiten de wijkgrenzen springt voor de Geluksdisco.

Laat je omver blazen!
Om 23.00 kunnen we genieten van Mo Satch. Dit blaastrio bestaande uit Jimmy Sernesky op trompet, Alan Laurillard op altsaxofoon en Salvoandrea Lucifora op trombone neemt jullie mee naar het New Orleans van Louis Armstrong. Mo Satch brengt de muziek in een modern jasje. Ook verzorgt Dieuwertje weer een speciaal herfstig en knus design voor de ruimte en maken Geluksbewaarders Warner, Jerry en Marijn het gezellig voor iedereen en uiteraard is Dorèndel ook van de partij. Dus jullie begrijpen: deze editie wil je echt niet missen.

Herfstbok
De mannen van Westside bieden weer zalige speciaalbiertjes van Brouwerij De 7 Deugden en Hertog Jan. Er zijn twee soorten herfstbok te krijgen en natuurlijk is er ook wijn, fris en tappils. Alle drankjes zijn verkrijgbaar tegen schappelijke prijzen.

Stamppotje vooraf
Meteen vanuit je werk doorrollen naar de disco kan ook. Westside biedt namelijk een zalige daghap voor 6 euro. Vanaf 18.00 uur kun je een aangekleed herfststampotje eten, vega en non vega.

Iedereen is van harte welkom op vrijdag 28 oktober vanaf 20.00 uur in  Westside Slotermeer aan de Burgemeester De Vlugtlaan 125. Enne, alvast voor in de agenda: de volgende Geluksdisco is op 9 december.