Kom helpen bij de Avond4Daagse Nieuw Sloten van 25 t/m 28 juni

In de laatste week van juni is de Avond4Daagse in Nieuw Sloten. De  organisatie is vooral nog op zoek naar verkeersregelaars om de meer dan 1000 wandelaars veilig over te laten steken.

 

Wat is de Avond4daagse?
De Avond4daagse is een wandelevenement waar vier avonden achter elkaar een wandelroute gelopen wordt van 5 of 10 km. De deelnemers ontvangen op de laatste avond een medaille voor hun sportieve prestatie. Veelal zijn het kinderen van de basisschool die meelopen, maar ook volwassenen zijn van harte welkom. De starttijd ligt tussen 18.00 en 18.30 uur. De routes van de Avond4daagse Nieuw Sloten lopen door Nieuw Sloten en net daarbuiten (de Aker, Osdorp en Slotervaart). De laatste avond wordt feestelijk afgesloten in het Kasterleepark.

Help je één of meer avonden mee?
Bij de organisatie van een Avond4daagse komt veel kijken. Per avond zijn zo’n 25 vrijwilligers actief. Op dit moment is de organisatie vooral nog op zoek naar mensen die één of meer avonden willen helpen als verkeersregelaar. Na een korte online les + toets en een uurtje praktijkles op woensdagavond 13 juni weet je voldoende om mensen veilig te laten oversteken. Liever gezamenlijk de online les en toets doen? Dat regelen we voor je.

Wil je helpen om dit evenement mogelijk te maken? Heel fijn! Ga naar de website
www.nieuwslotenloopt.nl en meld je aan als vrijwilliger, of mail naar vrijwilliger@nieuwslotenloopt.nl.

 

Zelf meelopen?
Voor de Avond4Daagse Nieuw Sloten kun je je inschrijven via de website www.nieuwslotenloopt.nl. Of kom op woensdag 6 juni van 14.30-16.00 uur naar het Huis van de Wijk België (Hageland 117) om je in te schrijven. Kosten voor individuele deelname zijn 4 euro per persoon. Inschrijving voor basisschoolleerlingen loopt via de scholen. Voor leerlingen geldt het tarief dat de school hanteert.