Kom en maak kennis met boogschieten bij Concordia

Amsterdam, 14 april 2013 –  Van 20 tot en met 27 april vindt de tiende Nationale Sportweek plaats. Sportverenigingen, scholen, gemeenten en andere aanbieders van sport en bewegen organiseren in het hele land sportieve activiteiten. Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en vooral gezellig het is om te sporten. Ook de K.N.H.S. Concordia doet op zondag 21 april mee aan de Nationale Sportweek met gratis handboogschieten voor iedereen.

Op zaterdag 20 april vindt de aftrap van de Nationale Sportweek 2013 plaats in Tilburg. Sportclubs, sportverenigingen, bedrijven, scholen en iedereen die maar wil laten zien hoe leuk sporten is, zet haar deuren open, geeft demonstaties en organiseert toernooien.

Vorig jaar werden er tijdens de Nationale Sportweek landelijk ruim 6.800 sportactiviteiten georganiseerd met maar liefst 850.000 deelnemers. Dat de organisatie van sportactiviteiten ook dit jaar weer volop aan de gang is, bewijst de inmiddels alweer lange lijst van aangemelde sportieve activiteiten die te vinden zijn op www.nationalesportweek.nl. Zoekt u een sportactiviteit bij u in de buurt? Kom dan op zondag 21 april van 12:00 tot 16:00 uur naar de handboogschutterij Concordia en maak zelf kennis met deze spannende sport.

Boogschieten

Doe mee!

Tijdens de open dag kan iedereen gratis kennis maken met de verschillende kanten van de handboogsport. Van historisch tot hypermodern, van recreatief tot internationale topsport. De vereniging is erg actief en gezellig. Na de open dag start een beginnerscursus nieuwe stijl. Deze cursus is ontwikkeld door de Nederlandse Handboogbond en heet “Start met Handboogsport” zie (http://starthandboogsport.nl/).

Handboogschieten is een sport voor kinderen vanaf 12 jaar en de vereniging richt zich speciaal op jeugd, studenten, 55+’ers en aangepaste sporters. We zeggen dan ook vaak “Handboogsport een sport voor iedereen”.

Wilt u meer informatie? Kijk op www.knhs-concordia.org, e-mail naar info@knhs-concordia.org of bel de vereniging op doordeweekse avonden 020 4118777

Sportief bezig zijn

De Nationale Sportweek brengt jaarlijks steeds meer mensen op een plezierige manier aan het sporten. De Nationale Sportweek krijgt onder meer steun van BN’ers die als ambassadeur optreden, zoals Marco Borsato, Frits Wester, Jochem van Gelder, Ralf Mackenbach, Bart Meijer en Ellen Hoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.