Kleinkunst met Gloed straalt 🗓 🗺

Haarlemmermeer Noord
Dorpshuis Badhoevedorp Map

Zondagmiddagpodium op 6 oktober in Badhoevedorp

 

Het Zondagmiddagpodium presenteert op 6 oktober om 14.00 uur kleinkust met Gloed straalt, in Het Dorpshuis Snelliuslaan 35 te Badhoevedorp.

 

Mooie verhalende Nederlandstalige liedjes

Vanaf 2005 maakt Gloed het publiek met enthousiasme en speelplezier deelgenoot van zijn kleinkunst. Verhalende Nederlandstalige liedjes op basis van gedichten van bekende en onbekende dichters en tekstschrijvers. Tijdens dit concert brengt Gloed met name de liedjes van het vierde album ‘Vier’ ten gehore, Gerard Veltrop – gitarist en componist van de groep – liet zich voor dit album onder andere inspireren door het werk van: Leo Vroman, Joke van Leeuwen, Jacqueline van der Waals, Frank Eerhart, Paul Asselbergs, Sara Kay en Mariken van de Bovenkamp.

Gloed is Goed: intieme, vrolijke sfeer en betekenisvolle teksten

De albums van Gloed vallen bij diverse media goed in de aarde. Kick van der Veer van het programma ‘Andermans Veren’ (Radio 5) gebruikt bij iedere nieuwe CD weer zijn gevleugelde uitspraak: ‘Gloed is Goed!’ De groep hoort regelmatig dat de kracht van Gloed schuilt in de intieme en ook vrolijke sfeer die zij tijdens concerten creëren. De zangeres verstaat de kunst van het (zingend) vertellen. Haar toelichtingen over de nummers geven extra kleur aan een concert. De teksten van Gloed zijn betekenisvol: met humor, emotionele lading en een kwinkslag.

Kaartverkoop en informatie

Kaarten à € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee zijn, zolang de voorraad strekt, vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Reserveren van toegangskaarten en vervoer met RegioRijder is mogelijk op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 – 569 8873. Ook voor meer informatie kunt u op dit tijdstip terecht.