Klassieker van Jan Terlouw voor 1 euro

Boekhandelsactie ‘Geef mij maar een boek!’

2016 is het Jaar van het Boek, boekhandels in heel Nederland brengen op diverse originele manieren het boek onder de aandacht. De actie Geef mij maar een boek is ontstaan uit de wens, dat kinderen mogen opgroeien tussen de mooiste jeugdboeken ooit. Boeken die iedereen in de kast wil hebben!

De boekverkopers van Nederland hebben de handen ineen geslagen om hier een mooie eerste aanzet aan te geven. Zij hebben besloten om vanaf februari 2016 ieder jaar een van die prachtige boeken ter beschikking te stellen voor maar 1 euro. Dat is toch werkelijk te geef! En dan niet zomaar een goedkope pocket, maar een prachtige paperbackuitgave op romandruk met full colour omslag. Boeken om te hebben, om te koesteren. Vanaf zaterdag 20 februari ligt de prachtige klassieker Oorlogswinter van Jan Terlouw voor 1 euro in de winkel. Wacht niet te lang want het is een eenmalige druk en op is op.

Boekhandel Jaspers maakt de actie nog leuker voor kinderen die in Badhoevedorp in groep 8 van de basisschool zitten. Alle groep achters van de basisscholen in Badhoevedorp krijgen in week 7 op school het boek Oorlogswinter cadeau van Boekhandel Jaspers. Jeugdboeken zijn voor Boekhandel Jaspers altijd een speerpunt in het assortiment. En zeker de prachtige klassiekers van Uitgeverij Lemniscaat, de uitgeverij van de boeken van Jan Terlouw. De honderd best verkochte boeken van Uitgeverij Lemniscaat zijn altijd op voorraad bij Jaspers.

Boekhandel Jaspers is gevestigd aan de Sloterweg 95, in Badhoevedorp. www.boekhandeljaspers.nl