Klanten Jumbo de Aker doneren ruim € 6000,- aan War Child

Eind Januari 2015 is Danny Wouters – inwoner van Amsterdam West en medewerker War Child – een bijzondere uitdaging aangegaan: het beklimmen van de Kilimanjaro. De hoogste berg van Afrika. Bijzonder omdat hij daarmee zo veel mogelijk oorlogskinderen wilde helpen. In zijn zoektocht naar sponsors, klopte hij aan bij Maik Schaffner van Jumbo de Aker en die zij meteen ‘Ja!’. Maik “juist in deze tijd waar kinderen op vele plekken in de wereld het moeilijk hebben, is het belangrijk om je verantwoordelijkheid te nemen”

sitejumboDit was het startsein van een inspirerende samenwerking waarbij de klanten van Jumbo gul hun statiegeld doneerden aan de actie. De vele dubbeltjes en kwartjes telden op tot een mooi bedrag.

Maar het bereiken van de top door Wouters, was geen reden om te stoppen. Deze januari gaan namelijk weer twee Amsterdamse medewerkers van War Child de Kilimanjaro op: Rinske Ellermeijer en Marleen ter Haar. En ook deze helden worden geholpen door de klanten van de Jumbo.

De afgelopen maanden zijn ze de actie fanatiek blijven steunen. Het resultaat? Een geweldig bedrag van € 6309,96!

Dit bedrag gaat voor 100% naar War Child waarmee duizenden oorlogskinderen een betere toekomst wordt geboden! Meer informatie over de beklimming van de Kilimanjaro op www.warchild.nl/kili

War Child

Een kind hoort niet thuis in oorlog. Nooit. Toch zijn miljoenen kinderen slachtoffer van oorlogsgeweld, misbruik en verwaarlozing. Kinderen zonder vreugde. Kinderen die geen kind meer zijn. War Child helpt deze kinderen hun zelfvertrouwen terug te vinden. Zich te uiten, vrolijk te zijn, contact te maken met anderen. Zodat hun innerlijke oorlog kan ophouden. En ze weer kunnen spelen, dromen, lachen, groeien. Als een normaal kind. En opgroeien tot wie ze willen zijn. Sterke volwassenen. Die met elkaar, als normale mensen, een ruzie kunnen oplossen. Zonder geweld. In vrede.

Wilt u direct een donatie doen aan War Child? Ga naar www.warchild.nl/doneer