Klanten actie bij Dumphal Bungener

Eric Bungener van Dumphal E.M Bungener wil via deze weg al zijn trouwe klanten bedanken voor het vertrouwen dat zij al die jaren in hem gehad hebben. NIET dat hij van plan is om binnen kort te gaan stoppen, daarom is deze veelzijdige winkel veel te leuk en gezellig. Het is meer om eens “dank je wel te zeggen” aan al die mensen die hier de laatste jaren zijn geweest om iets te kopen. De laatste jaren zijn er toch veel bedrijven en winkels failliet gegaan, maar gelukkig bestaan wij nog, aldus Eric!

BUNGENER webHij staat dagelijks voor zijn klanten klaar aan de Nieuwemeerdijk 330 in Badhoevedorp, naast café Meerzicht. Met een breed assortiment aan Outdoor spullen. Qua kleding voor mannen dat vooral gericht is op stoer, stevig, warm en waterdicht. Jassen en broeken van prima kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs. Maar ook een scala aan producten die horen bij zomerse zaken als watersport en winterse zaken als schaatsen en sleeën, maar ook voor afritsbroeken, werkkleding, werkschoenen, spijkerbroeken, wandelschoenen, werkschoenen en noem maar op kunt u hier terecht.

Vooral is hij trots verteld Eric, trots op al die klanten die in de voorbije jaren de winkel zijn blijven steunen. Daarom komt Dumphal Bungener nu met een leuke BEDANK ACTIE! Een jaar lang zal er elke week (met uitzondering van de geplande vakanties) een bijzondere actie zijn. Een artikel of een artikelgroep waar de prijs véél te laag van is, maar dat is dan ook het cadeautje dat u van hem krijgt voor al uw trouwe bezoeken aan de winkel in de afgelopen jaren. Naast deze actie komt er nog een leuke korting voor al die mensen die niet geïnteresseerd zijn in de actie week aanbiedingen. Al deze mensen krijgen een vaste korting op alle aankopen van 15%!! (met uitzondering van het actieweek product). Ook deze actie loopt tot 31 december 2016!

Kom gerust eens even langs en om gezellig te neuzen tussen het leuke en aantrekkelijk geprijsde assortiment. Het adres is Nieuwemeerdijk 330 in Badhoevedorp. Telefoon 020 6041 412. Overigens kunt u de acties wekelijks vinden in de Westerpost.