Kindertheatervoorstellingen in de OBA tijdens de zomervakantie

Tijdens de zomervakantie vindt er een heuse OBA zomertour plaats in de bibliotheek. Hier het programma in OBA Mercatorplein, Slotervaart en Osdorp: op woensdag 2 augustus speelt de kindertheatervoorstelling ‘Nijntje op de fiets’ in OBA Mercatorplein. Op woensdag 23 augustus is er de kindervoorstelling ‘De kleine walvis’ in OBA Slotervaart en op donderdag 31 augustus kunnen kinderen de theatervoorstelling ‘Ik zou wel een kindje lusten’ bezoeken in OBA Osdorp.

Tijdens de zomervakantie biedt de OBA diverse leuke kindertheatervoorstellingen aan, waaronder ‘Nijntje op de fiets’ in OBA Mercatorplein.

‘Nijntje op de fiets’ in OBA Mercatorplein
Woensdag 2 augustus van 15.00 – 15.45 uur speelt de muzikale kindervoorstelling ‘Nijntje op de fiets’ op OBA Mercatorplein.  De voorstelling is voor kinderen vanaf 2 jaar. Actrice en zangeres Femke Hermans neemt de kinderen mee in het verhaal van Nijntje die een dagje gaat fietsen.

Geïnspireerd op de boeken van Dick Bruna
‘De kleine walvis’ in OBA Slotervaart
Woensdag 23 augustus om 10.30 uur zijn kleine bezoekers vanaf 2 jaar van harte welkom om naar de theatervoorstelling ‘De kleine walvis’ te komen kijken en luisteren. Ton Meijer speelt, vertelt en zingt samen met de 2-plussers en de ouders het verhaal van de kleine walvis, het nationaal voorleesboek van 2017.

‘Ik zou wel een kindje lusten’ in OBA Osdorp
Donderdag 31 augustus om 10.30 uur staat de vrolijke interactieve voorstelling ‘Ik zou wel een kindje lusten’ op het programma on OBA Osdorp.  Kinderen vanaf 4 jaar zijn van harte welkom om naar deze voorstelling, gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Sylviane Donnio & Dorothée de Monfreid, te komen kijken en…mee te zingen en te dansen!  In een speelse sfeer speelt en zingt Joes Boonen een dag uit het leven van de krokodil die wel een kindje zou lusten. Een dolkomisch verhaal met fijne, droge humor die iedereen, jong en oud, zal waarderen.
Reserveren

De voorstellingen van de OBA zomertour zijn gratis voor OBA-leden. Lidmaatschap voor kinderen tot  19 jaar is gratis. Reserveren voor deze voorstellingen vooraf is gewenst en kan via oba@mercatorplein.nl, oba@slotervaart.nl of oba@osdorp.nl . Of kijk op www.oba.nl voor meer informatie en voor andere OBA-activiteiten.