Kinderkledingbeurs Pummeltje in Zwanenburg! 🗓 🗺

Events Haarlemmermeer Noord
Centrum De Hoek Map

Zaterdag 28 september

Met de winter weer in aantocht, staan in Cultureel Centrum de Hoek in Zwanenburg de vrijwilligers van Kinderkledingbeurs Pummeltje te popelen om opnieuw een leuk evenement te organiseren, waarbij iedereen in Zwanenburg én omstreken hun kinderkleding en groot speelgoed door Pummeltje kan laten verkopen. Tijdens de beurs kunt u mooie tweedehands kleding en kinderspullen voor een leuke prijs aanschaffen. U bent op zaterdag 28 september van 10.00 tot 11.30 uur van harte welkom bij Pummeltje, in de Olmenlaan 141 te Zwanenburg.

In te brengen artikelen zijn maximaal 30 stuks winterkleding (maat 56 t/m 188, heel, schoon en draagbaar), sportkleding en -schoenen, en grote artikelen zoals fietsjes, autostoeltjes, buggy’s, badjes, etc. Samen met een medewerker van Pummeltje bepaalt u bij het inbrengen de prijs. Vervolgens krijgt u de optie om het artikel aan een goed doel te doneren, indien het niet wordt verkocht. Zo helpt u dus gezinnen en kinderen die zich geen nieuwe kleding of speelgoed kunnen veroorloven. Per verkocht artikel gaat 70% van de opbrengst naar de inbrenger en 30% naar Pummeltje, die hiermee sociale projecten voor jong en oud steunt.

Inbrengen kan alleen op afspraak, te maken via de mail: kkpummeltje@gmail.com.

Inbrengen is op vrijdag 27 september van 8.45 tot 12.30 uur en van 18.30 tot 21.00 uur. Zaterdag 28 september van 10.00 tot 11.30 uur is dan de kledingbeurs in Centrum De Hoek, Olmenlaan 141 te Zwanenburg. Kijk voor meer informatie op www.dehoek.org of op onze Facebookpagina.