Kinderen runnen pop-up restaurant voor een dag!

Vrijdag 25 november, 17.00 – 19.00 uur. Garage Notweg, The Beach Lokaal, Notweg 38, 1068 LL Amsterdam. RSVP: mira@thebeach.nu – www.thebeach.nu

Op vrijdag 25 november nodigen we je uit voor de opening van de Gezonde Snackbar, een pop-up restaurant ontwikkeld door kinderen. In acht weken leerden kinderen met kunstenaar en kok Sjim Hendrix en ontwerper Roddy Mac Mahon waar hun eten vandaan komt en hoe je lekker, gezond en (te) gek eten kan maken en verkopen. De Gezonde Snackbar is geopend van 17.00 – 19.00 uur bij The Beach Lokaal. Kom langs en proef heerlijke snacks!

the-beachVan het plukken van eigen groente bij de kweker, tot het bereiden van de snacks, het ontwikkelen van een logo met bedrijfskleding tot aan de bediening: de kinderen verzorgen alles! Hapjes worden voor een vriendelijk prijsje verkocht en een deel van de opbrengsten gaat naar de kinderen zelf, dus vergeet niet wat kleingeld mee te nemen!

Ben je al benieuwd naar de bonenburgers met kweepeer, pompoenfriet, salade met gefrituurde salie en heerlijk DIY redbull-ijs met fruitchips? Culinair mastermind Naresh Ramdjas (van MasterChef) komt op bezoek om de gerechten te proeven en de kinderen van feedback te voorzien. Tot dan!