Kinderboekenweek 2016 CBS Halverwege

Vorige week woensdag 5 oktober werd de aftrap gegeven voor de Kinderboekenweek op CBS de Halverwege in Halfweg. De kinderen stonden allemaal te wachten op het schoolplein tot de gewone schooldag zou beginnen toen de juffen (allemaal ineens 50 jaar ouder) naar buiten kwamen. Alle aanwezige opa’s en oma’s werden in het zonnetje gezet en met elkaar hebben we het openingslied gezongen en gedanst.

halverwegeDe afgelopen week stond helemaal in het teken van kinderboekenweek thema “opa’s en oma’s”. Vele boeken zijn verslonden, knutsels hangen en staan in de hele klas en natuurlijk is er aanstaande donderdag 13 oktober de jaarlijkse kijkavond met boekenmarkt.

Van 19 tot 20 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen in de school, mooie boeken te kopen op de boekenmarkt die wij in samenwerking met boekhandel Jaspers uit Badhoevedorp organiseren en mee te doen aan leuke activiteiten.

Als hoogtepunt is er ook een schrijfster aanwezig die voor zal lezen uit haar eigen boek, die je alles kan vragen over het beroep schrijfster en misschien krijg je nog wel een handtekening van haar.

Iedereen is welkom deze avond dus tot donderdag!